Συμβολή στα δικαστικά έξοδα συναδέλφων

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λέσβου έχει σταθεί ολόψυχα έως σήμερα στο πλευρό των δώδεκα συναδέλφων μας, οι οποίοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα με την κατάργηση τομέων και ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ολόκληρης της ΕΠΑΣ.


Κοντά στους αναγκαίους πολιτικοσυνδικαλιστικούς αγώνες που χρειάζονται για να πετύχουμε την ακύρωση των διαθεσιμοτήτων και την επαναφορά των καταργημένων τομέων και ειδικοτήτων, η Ε.Λ.Μ.Ε. στηρίζει έμπρακτα και τον δικαστικό αγώνα των συναδέλφων αυτών. Στα πλαίσια αυτά αποφασίζει να αναλάβει τα δικαστικά τους έξοδα, από το τακτικό της ταμείο, στο βαθμό που αυτό δεν διακυβεύει την σταθερή οικονομική κατάσταση και τη λειτουργία του σωματείου.

Συνεπώς, εκταμιεύει άμεσα το ποσό των 1.200 ευρώ ως προκαταβολή για τους δικηγόρους, ποσό που αντιστοιχεί στο 40% περίπου του τελικού δικαστικού κόστους. Αναλαμβάνει δε πρωτοβουλία να ζητήσει και από το κεντρικό ταμείο της Ο.Λ.Μ.Ε. ανάλογη ενίσχυση για τους εδώ συναδέλφους μας.

Μέσα σε συνθήκες εργασιακής ανασφάλειας και αβεβαιότητας, ο κάθε συνάδελφος θα πρέπει να αισθάνεται ότι έχει δίπλα του το σωματείο.

Σχόλια