Πρόσκληση στην τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Συναδέλφισσες/-οι
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λέσβου σας καλεί στην Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την Τετάρτη 6 Μαΐου και ώρα 9:00 π.μ. στην αίθουσα τελετών του Πρότυπου-Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης με θέματα Ημερησίας Διάταξης:
  • Απολογισμός Δ.Σ. Ε.Λ.Μ.Ε. – Ταμειακός Απολογισμός
  • Ενημέρωση – Απολογισμός Αιρετών
  • Κριτική Πεπραγμένων – Συζήτηση
  • Αλλαγή του τρόπου παρακράτησης των συνδρομών
  • Ψηφίσματα
  • Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., για αντιπροσώπους στο συνέδριο της Ο.Λ.Μ.Ε. και στη Γ.Σ. του νομαρχιακού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.. 
Η παρουσία και η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη στην Γενική Συνέλευση και ως εκ τούτου έχει εξασφαλιστεί ημερήσια άδεια.
Ακολουθεί παράρτημα με οδηγίες για την ψηφοφορία.




ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Οδηγίες για την ψηφοφορία

Οι κάλπες της εκλογικής διαδικασίας ανοίγουν μετά το τέλος της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης, η οποία θα αρχίσει στις 9:00 π.μ., και κλείνουν στις 7:00 μ.μ..
Για την ψηφοφορία απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.
Ψηφίζουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ και όσοι εκπαιδευτικοί εγγραφούν επί τόπου στην ΕΛΜΕ και ξοφλήσουν την οφειλή τους για φέτος. Η ετήσια συνδρομή είναι 20 ευρώ. Για τους αναπληρωτές πλήρους ωραρίου είναι στα 15 ευρώ, ενώ του μειωμένου και οι ωρομίσθιοι πληρώνουν 10 ευρώ.
Οι αποσπασμένοι από άλλο ΠΥΣΔΕ, επειδή δεν φαίνεται στις καταστάσεις της ΕΛΜΕ αν πληρώνουν συνδρομή, θα πληρώσουν επί τόπου 10 ευρώ (το ποσό που αναλογεί στην ΕΛΜΕ Λέσβου) εφόσον προσκομίσουν βεβαίωση μισθοδοσίας που να φαίνεται ότι πληρώνουν συνδρομή σε ΟΛΜΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι συνάδελφοι αυτοί μπορούν να ζητήσουν οι ίδιοι πίσω το ποσό που πληρώνουν από την ΕΛΜΕ της οργανικής τους θέσης. Όσοι αποσπασμένοι δεν πληρώνουν καθόλου συνδρομή ή δεν προσκομίσουν τη βεβαίωση εννοείται ότι θα πληρώσουν ολόκληρο το ποσό (20 ευρώ).
Όσοι συνάδελφοι έχουν αμφιβολία για το αν πληρώνουν ή όχι συνδρομή θα μπορούν να ενημερώνονται στο τραπεζάκι του ταμείου έξω από τις αίθουσες ψηφοφορίας.
Καθηγητές διατεθειμένοι εξ ολοκλήρου στην Α΄θμια ψηφίζουν κανονικά.

Σχόλια